Rauwers, dé partner voor transportbedrijven

Laat je chauffeurs veilig de weg op gaan dankzij onze digitale tachografen en doorgedreven data management. Zo bent u zeker dat wettelijke rij- en rusttijden gerespecteerd worden. Ook voor fleet management en tachograafopleidingen kunt u bij ons terecht.

Ontdek onze diensten voor de transportsector

Fleet Management (SecureDrive/OB Cam/Asset Guard)

Een fleet beheren, daar komt heel wat bij kijken. Niet alleen moeten alle voertuigen tijdig onderhouden en gekeurd worden, maar het is ook uw verantwoordelijkheid om alle bestuurders te voorzien van de nodige veiligheidsuitrustingen. Denk maar een zwarte doos, camera’s, een alcoholslot, trackingsystemen …

Wij helpen u graag om het risico op ongevallen tot een minimum te beperken. Hiervoor ontwikkelden wij diverse oplossingen, zoals de SecureDrive, onze OB Cam (vaak in combinatie met SARRA), trackingsysteem Asset Guard en ons ALCOLOCKTM.

Data Management (tachografen)

Er zijn nauwelijks nog vrachtwagens uitgerust met een analogie tachograaf uitgerust. Steeds meer digitale toestellen worden nu in werking gesteld. De nieuwste digitale tachografen zijn slimmer dan ooit en registreren heel wat relevante gegevens voor transportbedrijven. Het is dus belangrijk dat u het beste uit uw tachograaf haalt.

Rauwers biedt met data management een totaaloplossing voor het beheer, de verwerking en de archivering van tachograafgegevens. Zo kunnen de gegevens in de cloud worden beheerd en hebt u er altijd en overal toegang tot. De gegevensoverdracht kan geautomatiseerd of handmatig plaatsvinden. Door uw data management uit handen te geven, mist u geen enkele wettelijke termijn en bent u altijd in orde.

Alcolock

In België het alcoholpercentage in het bloed is strikt beperkt tot 0,2 g/L bloed (BAC) gelijk aan 0,09 mg/l uitgeademde lucht (BRAC) voor beroepschauffeurs die een transport van goederen of personen uitvoeren. Met inbegrip van de buschauffeurs, touringcarbestuurders, chauffeurs van schoolvervoer en vrachtwagenbestuurders (rijbewijs categorie C en D met medisch attest), taxi’s (rijbewijs B + medisch attest), koeriers, vertegenwoordigers, enz.

Er dient hierbij opgemerkt te worden dat dit geldt voor alle loontrekkenden van een dergelijke onderneming en niet alleen voor de chauffeurs, maar ook voor de kaderleden, vertegenwoordigers, enz.

Rauwers, slimme oplossingen voor transport

Wenst u meer informatie over onze diensten voor de transportsector?
Download onze brochure om een volledig beeld te krijgen van ons aanbod en onze expertise.

Wie is Rauwers

De Rauwers-groep verdeelt slimme oplossingen in België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland met een netwerk van meer dan 500 werkplaatsen.
Onze oplossingen zijn gericht op het verbeteren van de mobiliteit en het oplossen van stedelijke uitdagingen (parkeerbeheer, gedigitaliseerd parkeerbeleid, dynamisch verkeersbeheer met sensortechnologieën, …), evenals het verhogen van de verkeersveiligheid (uitrusting voor noodvoertuigen, alcoholsloten, het gedrag van chauffeurs beïnvloeden via big data, …).
In elk land is een uitgebreid Europees netwerk van Service Centers en Erkende Centra opgezet om in heel Europa voor iedereen een dienstverlening in de buurt te verzekeren.

De Rauwers-groep verdeelt slimme oplossingen in België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland met een netwerk van meer dan 500 werkplaatsen.

GROTE EXPERTISE IN MOBILITEIT

EUROPEES NETWERK MET 500 SERVICECENTERS

STERK IN DIENSTVERLENING

KWALITATIEVE PRODUCTEN & DIENSTEN

Geïnteresseerd? 
Vul gerust uw gegevens in en ontvang onze brochure.

    Lees hier ons privacybeleid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Menu